El govern del PSC a Pineda comença amb mal peu

(article publicat al butlletí “A prop” , de l’Ajuntament de Pineda; juliol-agost 2011)

En els dos mesos posteriors a les eleccions municipals, des d’ERC-Junts x Pineda hem pogut constatar quin és el nou tarannà del govern del PSC, ha pres una sèrie de decisions que des del nostre punt de vista són errònies, ineficients i molt qüestionables.

En primer lloc, el PSC ha aprovat en solitari canvis en l’organigrama laboral de l’Ajuntament. El més important és la creació d’una plaça de funcionari per a l’actual càrrec de confiança, com vam poder comprovar en el darrer ple. Una decisió que costarà als pinedencs més de 54.000 euros per tal de situar en una plaça al càrrec de confiança que ha estat el cap de campanya del PSC. A més, l’alcalde Amor ha aprovat una sèrie de canvis en l’organigrama laboral sense el consens amb els treballadors de la casa, i sense haver fet l’auditoria de processos que ERC-Junts x Pineda va proposar durant la campanya electoral per aprofitar al màxim els recursos humans de l’Ajuntament.

En segon lloc, el govern ha decidit augmentar un 30% les taxes de les escoles bressol. Si bé és cert que és un servei que cal ajustar i actualitzar, entenem que aquest augment ha d’anar acompanyat de bonificacions per famílies nombroses, monoparentals i amb membres a l’atur  ja que les condicions per a beques són molt estrictes i a partir d’ingressos familiars de 17.700 euros ja no s’hi pot accedir, deixant fora famílies que viuen amb un sou de mileurista. Una proposta d’ERC-Junts x Pineda que no ha estat incorporada.

En tercer lloc, cal millorar molt la gestió. En aquest mes de juliol l’Ajuntament no s’ha presentat a tres convocatòries de subvencions de la Generalitat que ens haguessin aportat recursos per l’àrea de Cultura, fet que ens fa preguntar si el càrrec de confiança que aviat serà funcionari (en teoria, responsable de “planificació”) fa la seva feina o no.

Entenem que una població com Pineda no es pot governar només amb encaixades de mans i somriures, sinó que també hi cal dedicació, bona gestió i eficiència. Des d’ERC-Junts x Pineda seguirem aportant idees perquè aquests conceptes tornin a l’Ajuntament.

Grup Municipal ERC-Junts x Pineda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s