Puigcercós i Esquerra, compromís amb el dret a decidir

A l’edició d’aquest diumenge del diari Avui, Joan Puigcercós publica un article titulat Un referèndum per superar l’autonomisme, on desgrana el seu compromís –i amb ell, el de la gent d’Esquerra- per tal que la propera legislatura es celebri un referèndum a Catalunya per decidir el seu futur, davant un autonomisme que ja no pot oferir un projecte de futur per al nostre poble. Després de 30 anys d’autonomia –fet insòlit en la història de Catalunya- cal fer un pas endavant, com ho demostren els referèndums que s’organitzen en centenars de municipis per tal de debatre sobre la independència de Catalunya.

Avui Catalunya té l’eina per poder realitzar referèndums, que no és altra que la Llei 4/2010 de Consultes Populars per via de Referèndum, aprova pel Parlament fa poques setmanes gràcies a l’empenta i decisió d’Esquerra. Hem construït l’eina per fer-la servir, i Puigcercós ens proposa un compromís per tal de fer-ho ben fet, amb la complicitat i el suport polític que sigui necessari.

Podeu llegir l’article de Joan Puigcercós clicant aquí.

Un pensament sobre “Puigcercós i Esquerra, compromís amb el dret a decidir

  1. Veig un problema i és que tenim les eleccions massa a prop i això vol dir que en aquests moments un acord en qualsevol assumpte és impossible, tots els partits estan massa preocupats de no fer absolutament res no sigui que s’equivoquin o que una part del seu electorat no hi estigui d’acord.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s