3 pensaments sobre “YES WE CAT

  1. Encara en teniu sort d’ell Pere, que Esquerra no passa pel millor moment no és cap secret i en Junqueras potser us salvarà a Europa, però quan arribin les eleccions de casa nostra o canvien molt les coses o rebereu de valent.

  2. El Dimoni,

    Això ho dic de debò. És molt trist vaticinar uns mals resultats d’Esquerra, perquè, més enllà d’entrar a valorar el paper d’Esquerra al Govern d’Entesa, seria concedir la victòria a les campanyes de desprestigi dels mitjans de comunicació tan amics nostres (el Periódico, La Vanguardia, fins i tot el tant nostrat Avui, etc.) han emprès aprofitant uns moments tan durs per al nostre partit.

  3. Josep,

    Els moments durs d’ERC se’ls ha creat el propi partit amb les seves decisions. El que és trist de debò és que la teva principal preocupació sigui que si ERC baixa els mitjans de comunicació s’adjudiquin una victòria, d’altra banda indemostrable i totalment subjectiva. A mi també em sap greu la inevitable punxada d’esquerra, però ja fa uns anys que van per un camí erroni i potser serà aquesta necessaria trompada el que els farà reaccionar, i esperem que sigui així.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s