Diumenge, tots al Palau de Congressos

El proper diumenge 24 de maig a les 12 del migdia tindrà lloc l’acte central de campanya per a les properes eleccions al Parlament Europeu. Hi parlaran Oriol Junqueras, Joan Puigcercós, Joan Ridao i Josep-Lluís Carod-Rovira, a part dels candidats del Bloque Nacionalista Galego (que en aquesta ocasió ha decidit deixar l’aliança amb CiU i PNB i venir a l’aliança de les esquerres independentistes), Aralar (la força emergent abertzale al País Basc) i Els Verds (que es sumen a la candidatura).

Serà un acte potent que demostrarà la il·lusió amb la que la gent d’Esquerra afrontem aquesta campanya, amb el millor candidat (un savi professor universitari, excel·lent comunicador i patriota compromès) i amb l’aliança més àmplia però ideològicament més coherent (sumem a Esquerra els valors emergents i la totalitat de les esquerres nacionals en la circumscripció).
Les institucions europees han quedat lluny dels ciutadans, però aproven cada dia centenars de disposicions que afecten al nostre dia a dia. La crisi econòmica en la que ens veiem immersos, a més, trobarà una part de la resposta en les institucions europees, que són les que comanden la política econòmica i la monetària. I Europa és l’espai de seguretat i comfort per afrontar el procés d’independència i evitar actuacions coercitives de l’estat espanyol. I és que la pròxima estació és Europa.

Aquí trobareu més informació sobre l’acte. I podeu confirmar la vostra assistència a info@esquerra.org.

4 pensaments sobre “Diumenge, tots al Palau de Congressos

  1. La meva família i jo ja hem confirmat la nostra assistència a l’acte de diumenge.
    Escoltar en Junqueres sempre és un plaer. Encara recordo l’emoció i com el vam aplaudir durant 10 minuts tot l’auditori dempeus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s