1 de maig contra la crisi

El proper divendres la gent d’Esquerra Republicana tornarem a sortir al carrer per commemorar el Primer de Maig, dia dels treballadors i treballadores. Amb el context econòmic actual, no és necessari posar sobre la taula noves raons per sortir al carrer. La crisi econòmica està afectant amb una intensitat important els treballadors i treballadores, amb una destrucció de llocs de treball continuada (com apunta Maria Àngels Cabasés en un article interessant) que no pot tenir com a solució mesures de més precarietat. Quan arreu del món s’enterren les mesures neoliberals que havien caracteritzat els mercats financers, ara no podem acceptar que continuïn o siguin més intenses en el mercat de treball.

Per aquesta raó, el proper divendres Esquerra és present a diversos actes en motiu del Primer de Maig. A la Plaça Goya, on hi ha el monument a Francesc Layret, farem l’homenatge a aquest sindicalista a les 10.30, i posteriorment participarem dels actes convocats per les organitzacions sindicals. Ens trobarem, doncs, a la manifestació que sortirà des de la mateixa Plaça Goya a les 12.30.

Un pensament sobre “1 de maig contra la crisi

  1. Està molt bé això de les jornades del treball. Però l’estètica del cartell copiant els caràcters del polònia, i amb reminiscències de l’escriptura cirílica evocant Rússia i el comunisme que se’n desprèn, és necessària? De debò les Jerc prènen com a model aquest països de l’est europeu? Combatre la precarietat és combatre el capitalisme?

    Suposo que quan fan el salt de les JERC a ERC ja els hi diuen que tot això de repartir és un conte xino, mai millor dit, que no té aplicacions efectives a la vida real. Si no, no s’entén.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s