El mestre Junqueras a Brussel·les

L’Executiva Nacional d’Esquerra ha decidit per unanimitat aquest matí proposar el nom d’Oriol Junqueras per encapçalar la llista a les properes eleccions europees. Una excel·lent decisió, que ha estat possible per la voluntat de la direcció política del partit d’eixamplar les complicitats del nostre projecte i, evidentment, per la disposició del candidat, que afrontarà una campanya tant il·lusionant com frenètica.

L’Oriol Junqueras és per molts de nosaltres un mestre. No només pels qui han tingut el privilegi de tenir-lo com a professor a la UAB, sinó també pels qui l’hem seguit als centenars de conferències i intervencions públiques que ha protagonitzat els darrers anys. Vaig conèixer l’Oriol fa més quatre anys quan des de les JERC preparàvem un acte commemoratiu dels setanta anys dels Fets del 6 d’octubre de 1934, i des d’aquell moment hem participat junts en diferents projectes. És una persona capacitada, senzilla i sobretot, honesta, que té una gran passió pel seu país i la seva gent, i això es nota quan parla de la nostra història i del nostre futur.

El mestre Junqueras passarà d’explicar-nos la història a escriure-la des del Parlament Europeu. I amb ell, l’escriurem els qui creiem que una nació catalana lliure, justa i pròspera és possible.

2 pensaments sobre “El mestre Junqueras a Brussel·les

  1. És un bon cap de files, per la formació com a historiador i com a economista, però sobretot pel seu optimisme i el seu caràcter.

    El Junqueras a Brussel·les!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s