Joves i crisi econòmica (II)

Si en l’anterior post dèiem que les previsions econòmiques del govern espanyol eren molt pessimistes, avui la Comissió Europea adverteix que durant aquest any el PIB de l’estat espanyol es reduirà un 2% i que l’atur serà del 16,1% enguany i el 18,7% l’any que ve. Per altra banda, les previsions de la Comissió sobre el dèficit públic es situen al 6,2% del PIB per a l’any 2009, a causa de l’augment de les prestacions d’atur i dels estímuls fiscals adoptats pel govern de l’estat.

Paral•lelament, el diari Avui informa que a finals de 2009 hi haurà 220.000 aturats a Catalunya que no rebran prestació d’atur, que se’ls haurà esgotat el termini màxim de suport previst. Els sindicats assenyalen que aquesta situació afectarà sobretot a joves, dones i immigrants, els sectors més vulnerables i que copen les feines precàries. Més raons, doncs, per seguir realitzant propostes per combatre la crisi.

2 pensaments sobre “Joves i crisi econòmica (II)

  1. Exacte, ja és hora de combatre la crisi. També es hora de deixar d’obrir ambaixades arreu del món, que només són un “despilfarro” del diners de tots.

  2. Tens tota la raó del món. El govern espanyol hauria de tancar les ambaixades, són un “despilfarro”. Nosaltres no podem tancar-les perquè malauradament no som un estat i no podem obrir ambaixades, sinó delegacions (i tampoc podem decidir com fer front a la crisis amb els nostres diners).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s