Genial article sobre Esquerra

https://i0.wp.com/estaticos01.cache.el-mundo.net/elmundo/imagenes/2005/09/25/1127646161_0.jpgEl Periódico de Catalunya publica avui un article de Josep Huguet titulat “L’esquerra inquieta”, on dóna algunes claus del moment que viu actualment Esquerra i de les receptes per seguir avançant. Huguet cita “les frivolitats i les genialitats que sense passar per debats interns dirigents del partit han fet posant en risc el treball rigorós i a voltes gris d’Esquerra” com una de les causes de l’aturada tècnica de l’independentsime, però també les “mancanes organitzatives i de direcció” inherents al creixement que hem tingut en passar de 3.000 a 10.000 militants.

Les receptes, segons Huguet, són aquestes: “Línia estratègica clara, treball dur per l’hegemonia social, coalicions de govern amb programes de canvi estructural que poden variar en funció de la conjuntura, però sempre tenint present l’ADN d’Esquerra: vocació de partit majoritari de govern al servei dels sectors populars”.

Si aquesta és la proposta, jo la compro. I crec que no sóc l’únic.>

Un pensament sobre “Genial article sobre Esquerra

  1. De linia estratègica de moment només sabem quelcom de l’EI. La qual ha editat fins hi tot un fulletó. Molt si ho comparem amb d’altres. Jo encara no conec la linia dels Carretero, Puigcercós o Carod. Tret dels més o menys continuistes no es coneix gaire. Moltes paraules buides i articles en definitiva sobre el sexe dels angels.

    Potser menys parlar de “volem això” i més de “tenim i oferim això”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s