Esquerra monàrquica o Esquerra Republicana, tu decideixes

https://i0.wp.com/www.nuevoencuentro.com/UserFiles/Image/POLIT%20INTERNAC/rey-zapatero_.jpgEl diputat Joan Tardà ha portat a terme, la passada legislatura, una important tasca parlamentària per tal de fer més transparent la institució de la monarquia i, un cop evidenciats els seus privilegis, combatre el tracte de favor que rep per part de l’Estat. Aquesta tasca ha resultat, moltes vegades, excessivament feixuga a causa de l’apalancament en aquests temes per part del PSOE i IU-ICV. Esquerra, en més d’una ocasió, s’ha quedat sola demanant la transparència de les finances de la Casa Real (sufragada amb fons públics de tots) i també demanant la igualtat en el tractament penal de les injúries al rei amb les dirigides a la resta de la ciutadania.

El proper 9 de març podem optar per una esquerra monàrquica (PSOE i IU-ICV) o una Esquerra Republicana sense complexos. Tu tries.

P.D.: Per cert, l’òrgan d’expressió nacional d’ERC, l’Esquerra Nacional, sortirà a partir d’ara en format setmanal, i amb un nou disseny. Podeu consultar el primer número setmanal aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s