Què ha fet Esquerra a Madrid?

F.decorate(_ge(‘button_bar’), F._photo_button_bar).bar_go_go_go(2288594015, 0);

   
     
   
 
   
 
   
 
 

Les eleccions són com un examen. És l’hora de valorar la feina feta i aprovar, donant el vot, o suspendre, traient el vot. Esquerra ha fet els deures i es mereix una nota molt alta, amb més suport que mai i amb el compromís de tots els seus seguidors d’ampliar la base electoral.

Perquè els resultats són a la vista: derogació del transvasament de l’Ebre, llei de retorn dels papers de Salmanca, mínim reconeixement institucional del català a Europa, introducció de la “golden rule” per evitar més dificultats en el finançament de la Generalitat, aportacions a la Llei del Sòl i a la Llei Orgànica d’Educació….

La feina és molta i llarga, però en voldríem molta més. Si haguéssim estat més diputats i diputades n’haguéssim fet més. Ara toca, doncs, ser més per arribar més lluny.

La independència es guanya a les urnes.

2 pensaments sobre “Què ha fet Esquerra a Madrid?

  1. Interessant comentari.

    Et dic què ha fet? Muntar números amb les samarretes, fotre crits des de la tribuna, jugar el joc de l’espectacle i encadenar-vos a la COPE. És aquest el camí? No hi ha ningú amb una mínima capacitat d’argumentar i unes mínimes habilitats oratòries a Esquerra?

    Sincerament, us tornaré a votar només perquè el país està com està. Jo, la veritat, moltes vegades m’he sentit avergonyit pels meus teòrics representants.

  2. Crec que ets massa sensible a les maniobres dels grans mitjans de comunicació, desdesants.

    Evidentment que hem argumentat i hem treballat en molts temes, però també hem anat a Madrid a reivindicar, i quan no t’escolten t’has de fer escoltar o veure. Ara bé, reduir tota l’accío d’Esquerra a Madrid a les accions visuals que s’han fet és un error.

    Si vols consultar la feina feta, a http://www.esquerra.cat la trobaràs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s