El jovent independentista a Bolívia

Les JERC participen a Bolívia en unes jornades per formar els quadres de les joventuts del Movimiento al Socialismo
 
Des del bloc d'en Marc Puig, secretari de relacions internacionals de les JERC, podreu seguir les cròniques de l’estada que diversos membres de l’organització del jovent independentista, entre els quals la diputada al Congrés Laia Cañigueral, estan realitzant a Bolívia en el marc d’un programa de formació de dirigents de les joventuts del Movimiento al Socialismo (MAS). A la web de les JERC també hi trobareu notícies relacionades.
Una bona mostra del reconeixement internacional de la qualitat del treball polític de les JERC, que va tenir un bon precedent en la Trobada Internacional d’Organitzacions Juvenils realitzada l’any passat a Girona.
 
Actualització: al bloc d'en Gerard Coca podreu trobar el vídeo de les notícies de la televisió boliviana, obertes per les JERC. Brutal!

[@more@]

10 pensaments sobre “El jovent independentista a Bolívia

  1. 苏州是巨蟹的理想栖居之地,安静,宁谧,古典,充满诗意。在苏州寻一处住所,靠近河边,每晚漫步回去,身心舒畅,比在那高楼林立的大都市,要惬意得多。苏州人也有许多去了远方他乡,追寻梦想,房子空出来,挂在苏州租房网上,等它另一位合适的客人。如果,有心留意一下,便会发现苏州租房网上,有很多陈旧宅院,甚或曾加的大户人家,绵绵的古意,悠悠的故事,凝固在那横梁砖瓦间。*

  2. “True religion jeans are made with best material and the professional designs. It can make you more comfortable and it suitable for many settings. So if you are choosing a pair of jeans for leisure or meeting, why not try the cheap true religion jeans which will meet your every requirement. And the True religion outlet on website supplies what you are looking for. Welcome!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s