Nova web nacional d’Esquerra

Ahir al vespre es va acabar de penjar la nova pàgina web nacional d’Esquerra. La pàgina web nova –que encara és susceptible de ser perfeccionada en molts aspectes- actualitza la presència del partit a una xarxa –internet- espectacularment dinàmica.
La portada és més complerta i més dinàmica, on hi podrem trobar un accés ràpid a les notícies, agenda, entrades de blocs, vídeos, notícies locals, etc. Les imatges tenen un pes més gran en relació al text que no pas en la web anterior, i es permet la subscripció a dos mecanismes d’informació, l’Esquerra Digital (setmanal) i l’Esquerra Informa (amb titulars diaris per e-mail). Hi ha un esforç important per carregar a la pàgina totes les entrevistes, articles, etc. del partit que van apareixent als mitjans.
En línia amb la nova era d’internet, la web nacional sindica blocs de dirigents destacats d’Esquerra (de moment, tots són els allotjats a la web del partit, però de ben segur que properament tindrem els allotjats a bloc.cat, blogger, o wordpress) i el canal EsquerraTV de YouTube.
Evidentment, la web encara ha de fer el rodatge oportú i acabar de fer-ne els matisos. Amb tot, la nova web capacita el partit per poder mantenir el lideratge en visites i, el que és més important, millorar la comunicació amb la militància i la base electoral.

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s