Objectiu:Un país de primera

Ahir al migdia vam presentar l'eslògan de campanya per les properes eleccions, "Objectiu:Un país de primera". Aquest lema ha estat fruit d'una campanya inciada a través d'internet, on els ciutadans anaven construint el missatge d'Esquerra tot escrivint les seves raons per voler la independència.
Els esdeveniments dels darrers mesos, en què la incompetència espanyola ha provocat imatges del nostre país pròpies d'una república bananera, han mostrat que amb l'actual model autonòmic no es va enlloc, i que la principal conseqüència d'aquest esgotament de l'Espanya amb autonomia de caserna és el benestar de la ciutadania catalana. A més de les infraestructures, cal no oblidar el baix nivell de prestacions socials conseqüència del dèficit fiscal, o la necessitat de millorar el nostre sistema educatiu.
En les properes eleccions, doncs, ens hi juguem molt, perquè a Madrid es decideix molt. I si decideixen per nosaltres, com a mínim ser-hi. Lluny de posicions estèrils com el vot en blanc d'Heribert Barrera (ja que donaria més diputats al PSOE i el PP per unir-se contra Catalunya), el que cal és reforçar l'esquerra nacional, que a Catalunya i al País Valencià són les llistes d'Esquerra i a les Illes Balears les de la Unitat (on fem llista conjunta amb el PSM, Entesa i Unió Mallorquina).

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s