Veurem “Els Matins de David Madí” per TV3?

Després de l’espectacle dantesc de Joan Ferran sobre la “crosta nacionalista”, sembla que a CiU s’han posat gelosos i han decidit contribuir a rebentar la designació del nou consell d’administració de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. El candidat independent d’aquesta formació política és ni més ni menys que David Madí, el seu responsable de relacions amb els mitjans.

Hi ha propostes que es fan amb la clara voluntat d’impedir un acord. Proposar David Madí al consell d’administració de la Corporació no només traeix l’esperit de la llei, sinó que és la millor manera que la nova CCMA no vegi la llum i es perllongui la “intervenció governamental socialista” sobre els mitjans públics que denuncien constantment els convergents.

El passat 3 d’octubre el Parlament va aprovar la llei 11/2007, de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Aquesta norma, en el seu article 7, estableix que els dotze  membres del consell de govern seran escollits pel Parlament, i han de ser “persones amb mèrits professionals rellevants” (suposo que el Confidencial.cat, el famós DVD, deu ser un mèrit per proposar-lo). A l’article 8, en el seu apartat 1, ens diu que “els membres del Consell de Govern tenen una dedicació a temps complet al càrrec, actuen amb plena independència i neutralitat i no estan sotmesos a cap instrucció o indicació en l’exercici de llurs funcions”. David Madí compleix aquests requisits?

El més trist de tot plegat és que els dos principals partits de Catalunya estan entestats en controlar els mitjans de comunicació públics. No em sorprendria que ara el PSC, que amb aquesta qüestió actua de manera absolutament sectària, proposés a Joan Ferran com a membre del CCMA. Madí podria fer Els Matins de David Madí i Joan Ferran l'apartat El Medi Ambient de després del Telenotícies Comarques, el primer per fer la competència a Losantos i el segon perquè ens expliqui l'evolució de la crosta.

[@more@]

Un pensament sobre “Veurem “Els Matins de David Madí” per TV3?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s