700.000 pel dret a decidir

Ahir milers i milers de persones van sortir al carrer pel dret a decidir, i en concret, per poder determinar des de Catalunya el nostre model d’infraestructures. Un èxit de la societat civil, de la Plataforma pel Dret de Decidir (la Mònica, els Tonis, en Gerard, en Víctor, l’Enric, en Joan, i tants d’altres que no acabaríem mai) i dels Països Catalans
Diu en Vicent Partal que s’olora un canvi de cicle. De ben segur que al carrer Nicaragua de Barcelona i al carrer Ferraz de Madrid no deuen estar gaire tranquils. S’està demostrant que governar Catalunya des de l’esquerra és incompatible amb governar Espanya. Perquè l’Espanya moderna té en l’anticatalanisme i l’espoli fiscal uns dels seus elements estructurals. Avui, l’esquerra a Catalunya no pot tenir límits, encara que aquests es diguin Constitució o Espanya.
Demà i els propers dies serà el moment de les valoracions. De moment, la recepta és clara: quan anem junts podem guanyar. Estaria bé que de cara al Congrés dels Diputats poguéssim, com a mínim, consensuar un programa comú de mínims sobre infraestructures. És el que la gent ens demanava als carrers de Barcelona. Ara toquen els agraïments a tots els que ho han fet possible: a mi em toca fer-ho als companys d’Esquerra que han organitzat autocars i que han organitzat el nostre bloc de la mani, a les JERC que s’han mobilitzat més que mai, i a tota la gent que ha omplert els més de 60 autocars que hem organitzat des d’arreu del territori.
Demà, continua la partida!

[@more@]

Un pensament sobre “700.000 pel dret a decidir

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s