Queden 2 dies per a la manifestació

 

El compte enrere ens indica que l’1-D s’acosta. Aquest migdia, la PDD ha convocat a la premsa per anunciar els últims detalls de la manifestació de dissabte. Joel Joan i Julià de Jòdar, entre altres personalitas, han acompanyat els portaveus de la Plataforma pel Dret de Decidir en aquest acte públic. A més, Jaume Sobrequés, historiador proper al PSC, i Jordi Pujol han anunciat que participaran de la manifestació, esdevenint l’independentisme més transversal que mai.

Les crides a la manifestació ha anat creixent, i ahir van centrar les sessions de control al Parlament de Catalunya i al Congrés de Diputats. I això es nota. Avui els companys de Pineda em diuen que l’autocar que organitzem està gairebé ple, i Esquerra arribarem a la xifra de 50 autocars. El català emprenyat surt al carrer. Al març esperem que vagi a les urnes.

Per cert, parlant d’infraestructures, la comissió d’Urbanisme de la Generalitat va aprovar ahir un informe favorable a l’eix transversal ferroviari, que unirà Lleida i Girona, i que inclou l’enllaç Mataró-Granollers. Quan podem decidir, decidim bé.

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s