Queden 5 dies per a la manifestació

Aquesta foto me l'ha enviat un company d'Esquerra de Pineda de Mar, i il•lustra molt bé en quines condicions opera l'economia catalana al món, a causa -en la seva major part- de la dependència política i financera i de la incompetència espanyola. La mala salut de les infraestructures, el centralisme econòmic espanyol, la concepció radial de l’estat i la insuficiència financera de les polítiques públiques a Catalunya són les causes de la pèrdua de competitivitat de la nostre economia i – el que és més greu- de l’empitjorament de les condicions de vida dels catalans i catalanes.

Catalunya  va en un vagó del segle passat, i així anem. Un vagó que s’anomena Espanya i que hem de canviar per un de nou, i de propietat. El proper dissabte, per primera vegada la història, l’independentisme liderarà una reivindicació social majoritària de la societat catalana. Aquells qui deien que construcció nacional i justícia social anaven per separat, veuran que sense dret a decidir (el de veritat, és clar) no hi ha benestar social possible. De fet, és molt significatiu que la societat civil oficial no participi de la manifestació, i que alguns partits s’hagin afegit després d’una pressió important de la seva base social.

Per aquestes raons, la manifestació de dissabte ha de ser un èxit de convocatòria. Recordeu: dissabte 1 de desembre, 17h, plaça de Catalunya de Barcelona.

[@more@]

Un pensament sobre “Queden 5 dies per a la manifestació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s