91 milions per al Maresme el 2008

 Ernest Benach entre Antoni Castells i Higini Clotas

El Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya [enllaç] ha publicat avui el projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2008. Pel que fa a la comarca del Maresme, la xifra total d'inversions territorialitzables pujarà a més de 91 milions d'euros, un 18'06% més que l'any passat. Si fa pocs mesos, en aprovar-se el passat mes de juny els pressupostos d'enguany parlàvem de la destinació de 77 milions d'euros al Maresme el 2007, ara es sumen 14 més per a l'any que ve. Una bona notícia fruit de l'esforç inversor del govern i el paper estratègic que ha de jugar el Maresme.

Sobre els pressupostos, n'anirem parlant en propers posts, ja que hi ha diferents novetats a comentar. De moment, pel que fa a la comarca, avancem la destinació sectorial d'aquests pressupostos: un 27% es destinarà a inversions en escoles (amb una aposta important per Pineda de Mar), un 32% a millora de les infrastructures d'abastament d'aigua i sanejament d'aigües residuals i un 20% a la construcció d'habitatge protegit. Entre les partides restants, destaquen els més de 5 milions d'euros per a reformes i construcció d'equipaments sanitaris i el milió i mig destinat a millores en la xarxa viària.

De moment, podeu obtenir més informació aquí:

Presentació dels pressupostos a la web de la Generalitat [enllaç]
Notícia a El Punt [enllaç]
Nota de premsa del Paralment [enllaç]

[@more@]

3 pensaments sobre “91 milions per al Maresme el 2008

  1. Niça per escrit amic, que està fent un gran esforç, la seva manera d’escriure és única, gràcies per compartir bona feina tals. mantenir més amic de correus. m’encanta la democràcia, però.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s