EINES per a l’esquerra independentista

El creixement de l’independentisme polític dels darrers anys ens ha obligat, als qui tenim responsabilitats en alguna de les organitzacions que pertanyen a aquest moviment, a adaptar-nos a la nova realitat. Una realitat on l’esquerra independentista passa a jugar a primera divisió, on la lluita política va més enllà de la gestualitat i és una tasca complexa.

En aquest escenari, és de celebrar que la Fundació Josep Irla hagi impulsat, de la mà d’en Josep Vall i l’Arnau Albert, un nou projecte: la revista “EINES per a l’esquerra nacional”. EINES és una revista de pensament i teoria política, al servei de la construcció d’una majoria social, que aporta arguments per a una etapa complexa i de redefinició de l’acció política independentista.

La revista EINES té caràcter trimestral, i amb l’arribada de la tardor, ha arribat el segon número, dedicat al dret a decidir. En aquest número, hi participen acadèmics com Jordi Matas (vice-rector de la UB), Marta Cantijoch (professora de ciència política a la UAB), Albert Padró (professor de dret de la UOC), José Ignació Lacasta-Zabalza (catedràtic de filosofia del dret de la universitat de Saragossa), Jaime Pastor (professor de ciència política de la UNED), Montserrat Guibernau (catedràtica de ciència política al Queen Mary College de la universitat de Londres), Antoni Furió (professor d’història medieval a la universitat de València) o Joan Costa-Font (professor d’economia a la London School of Economics and Political Science), entre d’altres. També hi ha les opinions d’Alfons López Tena, Bernat Joan o Xavier Solano, amb entrevistes i articles.

Podeu baixar-vos el primer número [enllaç] i el nou també [enllaç].

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s