100 regidors i regidores per l%u2019emancipació juvenil

Dissabte passat vam presentar, de la mà de Josep-Lluís Carod-Rovira, els més de 300 militants de les JERC que participarem a les properes eleccions municipals a les llistes d’Esquerra (a la foto en podeu veure una bona representació).

Les JERC, com a organització política del jovent independentista, concebem la participació institucional com una eina més de transformació política i social. Entenem que participar d’un ajuntament, d’un govern o d’un parlament no ha de ser només per millorar la gestió pública, sinó, sobretot, per treballar per la transformació social i la construcció nacional.

Ser present en una institució, comprometre’s amb la resolució dels problemes quotidians dels i les joves (amb actuacions immediates però també amb decisions estratègiques), és la conseqüència lògica de la lluita que hem anat desenvolupant els darrers anys amb les mobilitzacions juvenils i amb el combat ideològic. Per nosaltres, doncs, tenir un regidor o una regidora en un ajuntament no és tenir un “col·locat”, sinó tenir una eina per transformar el nostre entorn, una eina més del projecte de l’esquerra independentista.

En les properes eleccions municipals, les JERC augmentarem el nombre de militants que desenvoluparan aquest compromís des dels ajuntaments. Desenvoluparan el compromís de treballar per l’emancipació juvenil, social i nacional. Ho faran utilitzant millor les eines, instruments i programes dels que disposen les administracions locals, però també impulsant projectes estratègics que permetin fer un salt endavant com a joves i com a poble.

El nostre objectiu és poder situar 100 joves independentistes en llocs estratègics per aconseguir aquests objectius. 100 joves que han de consolidar el front institucional del jovent independentista, no només per poder tenir una base àmplia i estable per poder impulsar els projectes que tenim en l’àmbit de l’habitatge, el treball o la formació, sinó també per impulsar una altra manera de fer política: propera, participativa, compromesa.

Aquest salt endavant el farem arreu dels Països Catalans:

          14 caps de llista d’Esquerra són militants de les JERC, alguns en poblacions importants com l’Hospitalet de Llobregat, la Llagosta, Tordera, Faura o Vila-real.

          Les JERC obtindrem regidors en importants municipis: Barcelona (Xavier Florensa, número 3), Girona (Quim Ayats, número 4), Vilafranca del Penedès (Toni Jover, número 3), Mataró (Pol Ramentol, número 3), Sant Feliu de Llobregat (David Guàrdia, número 2).

          Consolidarem una base de 100 regidors i regidores del jovent independentista.

Us convido a mirar els blocs d’alguns dels candidats de les JERC a les properes eleccions:

 

Bernat Costas – cap de llista a Tordera.

Pol Pagès – cap de llista a Sant Quintí de Mediona.

Eduard Suàrez- cap de llista a l’Hospitalet de Llobregat.

Marc Candela- número 2 a Martorelles.

Sara Bailac- candidata a Tàrrega.

Amadeu Corbera – candidat a Bunyola.

Xavi Florensa – número 3 a Barcelona.

Pol Ramentol – número 3 a Mataró.

David Folguera – candidat a Bell-lloc d’Urgell.

Daniel Mallén- número 3 a Cerdanyola del Vallès.

Jaume Martorell – número 3 a Parets del Vallès.

Jordi Molinera – candidat a Altafulla.

Hèctor Montero – candidat a Pineda de Mar.

Isaac Peraire – número 4 a Prats de Lluçanès.

Joan Safont – candidat a Mataró.

Andreu Sànchez – candidat a Aitona.

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s