Les JERC a Madrid, de dues en dues

https://i1.wp.com/www.esquerra.cat/web_nova/imatges/20061115162240.jpg

Si fa uns dies celebràvem l’arribada de la Laia Cañigueral, membre de la direcció de les JERC, a l’escó de diputada al Congrés espanyol, ara toca celebrar l’arribada de la Georgina Oliva, membre de també de la direcció de les JERC, que substituirà a en Joan Puigcercós, que agafarà l’escó de diputat al Parlament de Catalunya.

La Georgina i Laia portaran la veu del jovent independentista al Congrés de Diputats. A més, ho faran en un moment en què la nostra organització juvenil agafarà més responsabilitats que mai per transformar la realitat i construir un país lliure. I sabem que això no és fàcil, com també serà difícil aconseguir de l’estat espanyol mesures per combatre la precarietat juvenil.

Tot i això, les dues diputades de les JERC estaran a l’alçada, i ja ho han començat a demostrar: dilluns s’aprovava una esmena a la reforma laboral, que obliga al govern espanyola a presentar, en nou mesos, una bateria de propostes normatives per reduir la precarietat laboral juvenil. Avui, per altra banda, la Laia ha arrencat el compromís del govern espanyol i del PSOE de que canviaran els aspectes necessaris de l’avantprojecte de Llei Orgànica d’Universitats per tal que aquesta respecti les competències de la Generalitat de Catalunya. Petits passos, però passos al cap i a la fi. Seguim construint el futur.

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s