Llibre recomanat: “Mañana, Euskal Herria”

A principis de desembre va sortir al carrer el llibre-entrevista a Arnaldo Otegi editat pel diari Gara. És una font imprescindible per conèixer el punt de vista, silenciat per l’eixordadora màquina mediàtica espanyola, d’un dels màxims responsables de Batasuna. Més enllà de les coincidències o diferències ideològiques i estratègiques que pugui tenir qualsevol lector, el llibre permet un coneixement en profunditat de l’estratègia de l’esquerra abertzale de cares al futur i de la valoració de la història política dels darrers 40 anys al País Basc. Molt recomanable, és difícil trobar-lo a les llibreries catalanes, però es pot comprar a la web de Gara. Interessats en la política basca: llegiu-vos-el. Segur que la Guàrdia Civil ja ho ha fet.

[@more@]

Un pensament sobre “Llibre recomanat: “Mañana, Euskal Herria”

  1. L’Ajuntament de Barcelona asfixia els Tres Tombs mentre unta amb milions les entitats culturals espanyoles
    Barcelona · 17/01/2006
    La celebració dels Tres Tombs del barri de Sant Antoni, la més antiga de Barcelona, finalment s’ha pogut dur a terme. Amb només un tomb, sí, però ha pogut mantenir una tradició que ja arrenca l’any 1825. La setmana passada, la Germandat de Sant Antoni va declinar organitzar-la per manca de diners. Tal com El Punt ja va avançar fa uns mesos, la regidoria de Relacions Ciutadanes, que presideix la socialista Katy Carreras-Moisy, té una especial predilecció per subvencionar entitats culturals andaluses i gallegues, mentre que les de cultura tradicional catalana moren d’inanició. L’espectacle d’enguany dels Tres Tombs n’ha sigut un bon exemple. La Feria de Abril no tindrà mai problemes de finançament: l’ajuntament unta la Fecac amb 25.543 euros anuals. Per contra, la 181a. edició dels Tres Tombs s’ha celebrat amb penes i treballs perquè suposava una despesa d’uns 12.000 euros. L’ajuntament hi contribuïa amb una magnànima aportació de 2.500 euros.
    El regidor de l’oposició Jaume Ciurana (CiU), membre de la Comissió de Cultura, Educació i Benestar Social, recorda que l’anterior Generalitat va recolzar sempre la festa en honor a Sant Antoni Abat, mentre que els tripartits que governen actualment l’Ajuntament i la Generalitat no tenen cap mena de sensibilitat per aquestes històriques i nostrades celebracions.
    http://www.tribunacatalana.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s